Make your own free website on Tripod.com

Accountantskantoor Willy Schippers

 

Accountantskantoor Willy Schippers is gelokaliseerd in Zwolle. Het is één van de grootere accountantskantoren in Zwolle.

Het accountantskantoor heeft een groot aantal zakelijke klanten als uitgeverijen, drukkerijen, transportbedrijven, groothandels en enkele bank- en verzekeringsbedrijven. Ook mag het een tweetal multinationals rekenen tot zijn klant. 

Hiernaast hiernaast verzorgt het accountantskantoor ook voor een aantal middenstanders, waaronder enkele detailhandels, apotheken, en garagebedrijven diverse diensten.

Ook heeft het kantoor een aantal particuliere klanten.

Er zijn ongeveer 50 mensen werkzaam.

Het kantoor kent een hoge automatiseringsgraad.

Het beschikt over een eigen hoogwaardig netwerk en heeft elektronische verbindingen met de belastingdienst en enkele grote klanten.

Vrijwel elk personeelslid maakt gebruik van een PC.

Het kantoor verricht diverse diensten voor haar klanten zoals fiscale- en loonadministratie. Het verzorgt de aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting voor haar zakelijke klanten en inkomsten en vermogensbelasting voor particuliere klanten.

Hiernaast treedt het kantoor adviserend op, op het gebied van belastingszaken, juridische zaken, subsidies, ondernemingsvormen, fusies en overname trajecten.